Projecten
This is what we are proud of

The only way to do great work
Is to love what you do
  

Science[&]Technology biedt R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. Zij zijn gespecialiseerd in het op de markt brengen van technologie binnen de volgende categorieën: Sensing and Control, Scientific Data Processing, Intelligent Applications en Technical Consulting.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, HRM, financiële administratie en projectenbeheer 

 

Portland Europe is een verkoop-organisatie die een brug slaat tussen ambitieuze ontwikkelaars en resellers. Portland biedt lucratieve alternatieven voor de gangbare software oplossingen in de markt. Cravit ondersteunt met Odoo de verkoop en e-commerce bij Portland.


 

Handel 

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en website

         

Quint Wellington Redwood (Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf dat zich richt op adviezen en opleidingen op gebied van het optimaliseren van IT intensieve processen. Met een wereldwijd netwerk en opdrachten in 49 landen en kantoren op 4 continenten is de dienstverlening grensoverschrijdend.

Klantcase


Diensten  |  Projecten

CRM, marketing, verkoop, inkoop, financiële administratie, projecten en trainingen management 

 

Egberts Rubber is sinds 1938, dé specialist in ontwerp, productie en vulcanisatie van rubber bekleding voor walsen, wielen, rollen en sleeves.

Tevens produceert Egberts Rubber technische vormartikelen van rubber, op basis van tekening of voorbeeld..

 

Productie

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, magazijnbeheer en productie

"Met Odoo is het eenvoudiger dan ooit om onze gegevens te analyseren en verschillende aspecten van onze activiteiten aan elkaar te koppelen, wat ons helpt bij het bepalen en afstemmen van onze strategie."
Jeroen Brink, Finance Director Quint
"Het is een geweldige reis geweest om met het team van Cravit samen te werken het afgelopen jaar. Ze zijn uitstekende partners geweest en zeer professioneel in al onze omgang. Odoo is de motor achter de digitale transformatie van Horkans en verandert ons bedrijf op elk gebied. We zijn in de laatste 9 maanden meer veranderd dan in de laatste 10 jaar."
John Horkan, CEO Horkans group


   

De PFM Intelligence Group is een organisatie met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten. PFM levert, installeert en onderhoud Bezoekerstelsystemen en data analyses, Professionele drive-thru systemen en communicatie oplossingen.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, projectenbeheer, magazijn, productie en helpdesk 

 

Technosafety is al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om veilig werken. Of het nu gaat om een ADR-koffer, valbeveiliging, een totale veiligheids-container voor een bouwproject of het keuren van ademluchtapparatuur. Technosafety levert de producten en diensten of begeleid in projecten.

 

Handel 

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële  administratie en magazijnbeheer

 

Horkans is met 17 winkels en 
3 e-commerce websites de grootste winkelketen in tuin- en dier benodigd-heden in Ierland. Odoo ondersteunt  het gehele primaire proces van de kassa systemen in de winkels en de e-commerce webshops tot de financiële administratie en logistiek.

 

Retail  |  E-commerce 

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, e-commerce en kassa systemen

 

Cryostore ondersteunt sinds 1999 bedrijven en instellingen met hun temperatuur gecontroleerde opslag en logistiek. Of het nu gaat om het vervoer van voedsel-monsters, de opslag van bio-monsters of distributie van vaccins vanuit laboratoria van en naar ziekenhuizen.

Klantcase 

Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en logistiek

"Veel dank voor de voortdurende ondersteuning en het actief meedenken en meewerken aan het project. Vandaag was een belangrijke mijlpaal en ondanks het feit dat we er nog niet helemaal zijn, kunnen we langzaam maar zeker stellen dat er een zeer solide en goede basis ontstaat onder onze organisatieprocessen en bedrijfsvoering met Odoo."
Bart Schmitz, CEO PFM Group

 

"We vervingen 14 verschillende applicaties en verhoogden inkomsten overnacht met 10%."

Marc Peeters, General Manager Vending Division Sodexo


 

 TE Instruments  vervaardigt elementaire verbrandingsanalysatoren en aanvullende bemonsterings-systemen voor de analyse van vaste, vloeibare, gas- en LPG-matrices. Met een wereldwijd partnernetwerk biedt TE Instruments ondersteuning  in meer dan 50 landen.


Productie  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop,  productie, financiële administratie en voorraadbeheer  

 

Sanitairkamer levert met twee fysieke winkels en een online platform alle bekende sanitair A-merken. Door de speciale afspraken met de groothandels en het rechtstreeks inkopen bij de fabriek wordt snel geleverd en kunnen prijzen tot wel 60 procent onder de adviesprijzen liggen.

Klantcase

Retail  |  E-commerce

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraadbeheer en
e-commerce

 

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt natuur & landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier . De implementatie betreft het beheer en de administratie van zo’n 10.000 donateurs, 5.000 vrijwilligers, en 9000 relaties.

 

Diensten  

CRM, financiële  administratie, ledenadministratie, giftenbeheer en evenementenbeheer

 

21theNetherlands organiseert al meer dan 15 jaar bedrijfsevenementen en incentives. Om een betere beheersing en integratie van de sales en realisatie-processen te kunnen verwezenlijken is Odoo gekozen om dit te ondersteunen. In een "natuurlijke" overgang is de bestaande software vervangen.

 

Diensten

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en projectenbeheer

   

BMair international heeft als marktleider binnen de markt van filteroverdruksystemen het doel om machinisten te allen tijde te voorzien van de schoonst mogelijke lucht.   In heel Europa wordt daar al 25 jaar lang geen enkele concessie in gedaan. 


Productie  |  Field service

CRM, verkoop, inkoop, Productie, voorraad beheer, administratie en field service

 

VHB Group vertegenwoordigt een aantal bedrijven op de menselijke en veterinaire markt. De gecombineerde ervaring en collegiale samenwerking maken ons tot de kennispartner voor bedrijven in de menselijke en veterinaire sector.


Retail  |  E-commerce

orderverwerking, inkoop, financiële administratie, voorraadbeheer kassa's en e-commerce

 

Semiotic Labs elimineert ongeplande downtime over de hele wereld.  Semiotic Labs maakt gebruik van AI-gestuurde elektrische golfvormanalyse om een slim voorspellend onderhoudssysteem aan te bieden dat de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd tijd en geld bespaart.

 

Handel  |  Diensten  

CRM, voorraadbeheer, inkoop en project beheer

 

Fiduciare Mosellan S.A.R.l. is een fiscaal adviesbureau gevestigd in Luxemburg dat gespecialiseerd is in klanten die werkzaam zijn in de binnenvaartsector. Voor zo’n 80 bedrijven wordt de boekhouding, document- en het scheepsmanagement verzorgd. 
 

Diensten

CRM, financiële  administratie, fleet management en documentenbeheer 

  

Hospitainer biedt semi-permanente mobiele ziekenhuizen die snel kunnen worden ingezet. De mobiele ziekenhuizen bieden een robuuste oplossing voor medische problemen en een veilige medische omgeving in moeilijk bereikbare gebieden.Productie  |  Projecten

CRM, orderverwerking, inkoop, projecten, magazijn en productie

   

Petronas Lubricants International (PLI) is een dochteronderneming van Petronas, de nationale petroleum-maatschappij van Maleisië. PLI is een nieuwe organisatie die gestructureerd werkt en gefocust is op het aanbod van de beste smeermiddelen en functionele vloeistoffen ter wereld.


Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en voorraadbeheer

 

PanPath produceert en levert producten voor de detectie van kanker-gerelateerde genetische merkers. Met een breed assortiment produceert men producten met een wereldwijd netwerk van distributeurs. Dit met een brede ervaring in antilichamen, detectie-systemen en moleculaire biologie.

 

Productie  |  Handel                        

CRM, financiële  administratie, productie en voorraadbeheer

 

Eurostrut  is een technische handels-onderneming die gespecialiseerd is in de levering van montage en bevestigingsmaterialen aan en voor de technische installatie branche.

  


Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en magazijnbeheer

     

Ucamco (voorheen Barco ETS) is marktleider in PCB CAM en pre-CAM software, laser fotoplotters en direct imaging systemen. Met meer dan 1000 Laser fotoplotters en 5000 CAM systemen geïnstalleerd over de hele wereld produceert Ucamco Leading-Edge front-end toolsing oplossingen.


Productie  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, productie en service management

 

Inter Modal Telematics  is een onafhankelijke telematica-oplossingspartner voor de tankcontainer- en ketelwagenindustrie. IMT is kwantitatief veruit de grootste leverancier van telematica-oplossingen voor de tankcontainersector.

 

Handel  |  Productie

CRM, orderverwerking, inkoop, magazijn en productie 

  

Promofit  is sinds 2006 de toonaangevende leverancier van  bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen.

  Handel  |  E-commerce

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie, logistiek en e-commerce

 

Senwell  is een house- & hotelware supermarkt met 3 vestigingen en ca. 50 kassasystemen dat zich richt op de verkoop van kwalitatieve en betaalbare producten aan hun klanten. Hun doel is  de one-stop oplossing voor house & hotelware producten te zijn.Retail


Kassa systemen, CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en voorraadbeheer


Pebble Green Systems  levert en monteert zonnepanelen. Men biedt een compleet pakket aan  producten en diensten. Cravit ondersteunt met Odoo het gehele primaire proces van levering en montage.
Projecten  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, projecten en service management

     

Ultrasun is een internationaal bedrijf dat zonnebankapparatuur levert aan de professionele markt over de hele wereld. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika en China is Ultrasun actief in meer dan 50 landen.
  

Handel  |  Productie

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie en logistiek, productie

 

Valkenpower  is een groothandel en leverancier van werkplaatsuitrusting, compressoren, lasapparatuur, hef en hijsmiddelen, automotive tools en handgereedschap. Vanuit het distributie centrum in Maasbracht wordt de Nederlandse, Belgische en Duitse markt bediend.

Handel

CRM, verkoop, inkoop, facturatie, kassa, e-commerce en voorraadbeheer

   

Lucio International is een bedrijf dat verlichtingsoplossingen aanbiedt, vooral in het Midden-Oosten.

Dit door het aanbieden van lichtarchitectuur en projecten, maar ook door het leveren van de bijbehorende producten. Handel  |  E-commerce

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraad- en projectenbeheer en website

   

XXLhoreca Group bestaat uit drie afzonderlijke bedrijven in Nederland, Duitsland en Frankrijk. XXLhoreca is de 'one stop shop' voor professionele horeca-apparatuur en horecabenodigdheden.  Dit vanuit drie e-commerce websites. E-commerce


CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, e-commerce en customer support

Technotrading is een technische groothandel voor de scheepvaart, de bouw, het garagebedrijf en de industrie. Al meer dan 30 jaar met toonaangevende producenten en meer dan 5000 artikelen direct op voorraad. Het assortiment bestaat uit apparatuur voor industrieel onderhoud.

Handel

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie en logistiek

 

Expofit  al jarenlang de specialist in mobiele presentatiesystemen en beursmaterialen. Naast de order-, productie-, logistieke- en financiële afhandeling in Odoo wordt een volledige integratie met Magento
e-commerce voorzien.
Handel  |  Productie                                  
CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraad- en productiebeheer


Devops Agile Skills Association (DASA) is een Amerikaanse Joint venture van Quint Wellington Redwood. DASA ontwikkelt en verkoopt trainingen op het gebied van Devops en Agile. Cursisten die een examen met goed gevolg afleggen worden gecertificeerd.


Dienstverlening

CRM en fnanciële administratie

  

Wouters Bouwmaterialen voert een toonaangevend assortiment aan (af)bouwmaterialen, tegels, sanitair, kachels, natuursteen en bouwchemie. Zowel verkoop en levering aan particulieren, als voor bouwprojecten wordt met eigen vrachtwagens voorzien.


Handel  |  Retail

CRM, verkoop, inkoop, magazijn, financiële administratie, logistiek, showroom en shop

 

Avesqo is een distributeur van kennis- en support diensten op het gebied van biedt Video Conferencing. Ook via resellers worden video conference, audiovisuele oplossingen en integratie vraagstukken aangeboden.
Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, magazijn, financiële administratie en logistiek

Legro is bekend als specialist in snijsystemen, paktafels en complete werkplekken. Zusterbedrijf Aldipro  Systems is specialist in presentatie systemen. Beiden zijn metaal-producerende bedrijven.
Handel  |  Productie

CRM, financiële  administratie, verkoop, inkoop, orderverwerking, voorraadbeheer en productie

 

HollandBIO vertegenwoordigt en verbindt de biotech bedrijven en is het kloppend hart van de life sciences sector. Met biotech innovaties van wereldniveau werkt HollandBIO een maatschappij waarin biotechnologie maximaal bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei.

Dienstverlening                             

CRM, financiële  administratie, ledenadministratie, evenementen en marketing

Xilloc Medical levert patiënt specifieke implantaten om delen van het menselijk skelet te reconstrueren. Met het ontwerp en de engineering van individuele implantaten en protheses werkt Xilloc voortdurend aan de ontwikkeling en verfijning van nieuwe specifieke implantaatoplossingen.
Productie

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie en financiële administratie 

 

English Garden Group ontwerpt en transformeert alle soorten buitenruimtes in Zuid Frankrijk. Vanuit het combineren van een passie voor planten en liefde voor kunst en design is men  geëvolueerd en gegroeid. Momenteel zijn drie bedrijven actief in ontwerp, verkoop en projectrealisatie.
 Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie en financiële administratie 

 

De  TBRM Group  is een technologie gedreven investerings- en technisch / financieel adviesbureau dat hoogtechnologische bedrijven helpt groeien.
Productie  |  Handel
                      

CRM, verkoop, inkoop,  voorraadbeheer, productie en financiële administratie


Printadvise
levert en adviseert over bedrukt promotiemateriaal als flyers, poster, boeken etc. In Odoo worden alle order-, productie-, logistieke- en financiële afhandelingen verwerkt.   Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, projecten, financiële administratie en voorraadbeheer 

Hermus International is een zeer breed georiënteerd transportbedrijf dat ook de mogelijkheid van op- en overslag biedt. Van AGF, bloemen en planten, tot containers Hermus International vervoert het door heel Europa en kan professionele opslag verzorgen op meerdere locaties in Nederland.Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop en voorraadbeheer

 

Sweet&Go  is de professionele verbinding tussen internationale
A-merkfabrikanten in fast moving consumer goods en de non-food retail. Sweet&Go richt zich op lokale afnemers waarbij producten kunnen worden besteld via de website. Naast directe aflevering binnen Europa verzorgd Sweet&Go ook click-en collect.


Handel  |  Retail

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, financiële administratie en e-commerce

 

Bij Huisman Gemert kunt u terecht voor een groot scala aan bouwmaterialen, te bestellen per webshop, telefoon of aan de balie. Een groot assortiment in grote hoeveelheden zijn uit voorraad leverbaar met een bezorging in heel Nederland. Daarnaast ontwerpt, produceert en monteert Huisman Gemert complete hallen, loodsen, stallen en maneges.
Handel  |  Retail          

CRM, verkoop, inkoop,  voorraadbeheer. financiële administratie en e-commerce


DSA ICT Services & Software
is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van software aan het midden- en kleinbedrijf. DSA ICT is gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties en abonnementen. Naast Microsoft licenties wordt ook software van een groot aantal andere producenten, waaronder Adobe, Acronis, McAfee, Symantec en VMware geleverd.


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, projecten, financiële administratie en voorraadbeheer 

ELEO Technologies bieden baanbrekende batterijsystemen met een superieure energiedichtheid voor een grote variëteit aan elektrische toepassingen. Het geavanceerde BProductie-accumanagementsysteem en het uitzonderlijke thermische beheer zorgen voor aanzienlijke voordelen op het gebied van prestaties, veiligheid en levensduur, terwijl het unieke modulaire concept de accu verrassend betaalbaar maakt.

Handel  |  Productie

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie

 

Vitrite is een begrip in Zeeland. Het bedrijf bestaat sinds 1893. Per jaar maken ze miljoenen precisie componenten van metaal en kunststof voor halogeen- en xenon-lampen in auto's. Die enorme berg lampvoetjes is te danken aan met camera's uitgeruste robots en machines die meervoudige handelingen verrichten en tegelijkertijd de kwaliteit controleren.

Handel  |  Productie

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie


 

Formatec is een producent van geavanceerde keramische en poedermetallurgische componenten. In nauwe samenwerking met BASF en TNO zijn haalbaarheidstests uitgevoerd voor bedrijven in diverse industrieën, met als resultaat dat Formatec een toonaangevende producent is van keramische en metalen onderdelen voor high-tech industrieën en exclusieve consumentengoederen.

Handel  |  Productie          

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie


Compliance & Forensic Services Caribbean is een onafhankelijk, deskundig en multidisciplinair onderzoeks- en adviesbureau.

Als een kwalitatieve en hoogwaardige full service aanbieder op het gebied van forensisch onderzoek en compliance wordt het Caribische gebied bediend.

Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en website

 

Portland Europe is een verkoop-organisatie die een brug slaat tussen ambitieuze ontwikkelaars en resellers. Portland biedt lucratieve alternatieven voor de gangbare software oplossingen in de markt. B-informed ondersteunt met Odoo de verkoop en e-commerce bij Portland.

 

Handel 

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en website

 

Cryostore ondersteunt sinds 1999 bedrijven en instellingen met hun temperatuur gecontroleerde opslag en logistiek. Of het nu gaat om het vervoer van voedsel-monsters, de opslag van bio-monsters of distributie van vaccins vanuit laboratoria van en naar ziekenhuizen.

Klantcase 

Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en logistiek

 

Technosafety is al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om veilig werken. Of het nu gaat om een ADR-koffer, valbeveiliging, een totale veiligheids-container voor een bouwproject of het keuren van ademluchtapparatuur. Technosafety levert de producten en diensten of begeleid in projecten.

 

Handel 

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële  administratie, magazijnbeheer

 

 TE Instruments  vervaardigt elementaire verbrandingsanalysatoren en aanvullende bemonsterings-systemen voor de analyse van vaste, vloeibare, gas- en LPG-matrices. Met een wereldwijd partnernetwerk biedt TE Instruments ondersteuning  in meer dan 50 landen.


Productie  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop,  productie, financiële administratie en voorraadbeheer  

"With Odoo it is easier than ever before to analyse our data and link different aspects of our operations which helps us in defining and fine-tuning our strategy."
Jeroen Brink, Finance Director Quint
"It has been a exciting journey working with the team at B-informed over the last year. They have been excellent partners and very professional in all  our dealing. Odoo is powering Horkan's digital transformation and changing our business in every area. We have changed more in the last 9 months than the last 10 years."
John Horkan, CEO Horkans group 


 

Semiotic Labs elimineert ongeplande downtime over de hele wereld.  Semiotic Labs maakt gebruik van AI-gestuurde elektrische golfvormanalyse om een slim voorspellend onderhoudssysteem aan te bieden dat de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd tijd en geld bespaart.

 

Handel  |  Diensten  

CRM, voorraadbeheer, inkoop, Project beheer

   

Petronas Lubricants International (PLI) is een dochteronderneming van Petronas, de nationale petroleum-maatschappij van Maleisië. PLI is een nieuwe organisatie die gestructureerd werkt en gefocust is op het aanbod van de beste smeermiddelen en functionele vloeistoffen ter wereld.


Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en voorraadbeheer

     

Ucamco (voorheen Barco ETS) is marktleider in PCB CAM en pre-CAM software, laser fotoplotters en direct imaging systemen. Met meer dan 1000 Laser fotoplotters en 5000 CAM systemen geïnstalleerd over de hele wereld produceert Ucamco Leading-Edge front-end toolsing oplossingen.


Productie  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, productie en service management

 

Eurostrutis een technische handels-onderneming die gespecialiseerd is in de levering van montage en bevestigingsmaterialen aan en voor de technische installatie branche.

  Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en magazijnbeheer
"Many thanks for the ongoing support and active thinking and involvement in the project. Today was an important milestone, and despite the fact that we are not quite there yet, we can slowly but surely state that a very solid and good foundation is forming among our organization processes and business operations with Odoo."
Bart Schmitz, CEO PFM Group
"We vervingen 14 verschillende applicaties en verhoogden inkomsten overnacht met 10%."
Marc Peeters, General Manager Vending Division Sodexo


 

PanPath produceert en levert producten voor de detectie van kanker-gerelateerde genetische merkers. Met een breed assortiment produceert men producten met een wereldwijd netwerk van distributeurs. Dit met een brede ervaring in antilichamen, detectie-systemen en moleculaire biologie.

 

Productie  |  Handel                        

CRM, financiële  administratie, productie, voorraadbeheer

 

Inter Modal Telematics  is een onafhankelijke telematica-oplossingspartner voor de tankcontainer- en ketelwagenindustrie. IMT is kwantitatief veruit de grootste leverancier van telematica-oplossingen voor de tankcontainersector.

 

Handel  |  Productie

CRM, orderverwerking, inkoop, magazijn en productie 

  

Promofit is sinds 2006 de toonaangevende leverancier van   bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen ,

  Handel  |  E-commerce

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie, logistiek, e-commerce


Pebble Green Systemslevert en monteert zonnepanelen. Men biedt een compleet pakket aan  producten en diensten. B-informed ondersteunt met Odoo het gehele primaire proces van levering en montage.
Projecten  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, projecten en service management

     

Ultrasun is een internationaal bedrijf dat zonnebankapparatuur levert aan de professionele markt over de hele wereld. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika en China is Ultrasun actief in meer dan 50 landen.
  

Handel  |  Productie

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie , logistiek, productie

 

Valkenpoweris een groothandel en leverancier van werkplaatsuitrusting, compressoren, lasapparatuur, hef en hijsmiddelen, automotive tools en handgereedschap. Vanuit het distributie centrum in Maasbracht wordt de Nederlandse, Belgische en Duitse markt bediend.


Handel

CRM, verkoop, inkoop, facturatie, kassa, e-commerce, voorraadbeheer

   

Lucio International is een bedrijf dat verlichtingsoplossingen aanbiedt, vooral in het Midden-Oosten.

Dit door het aanbieden van lichtarchitectuur en projecten, maar ook door het leveren van de bijbehorende producten. Handel  |  E-commerce

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraad- en projectenbeheer, website

Technotrading is een technische groothandel voor de scheepvaart, de bouw, het garagebedrijf en de industrie. Al meer dan 30 jaar met toonaangevende producenten en meer dan 5000 artikelen direct op voorraad. Het assortiment bestaat uit apparatuur voor industrieel onderhoud.

Handel

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie, logistiek

 

Expofital jarenlang de specialist in mobiele presentatiesystemen en beursmaterialen. Naast de order-, productie-, logistieke- en financiële afhandeling in Odoo wordt een volledige integratie met Magento
e-commerce voorzien.
Handel  |  Productie                                  

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraad- en productiebeheer

  

Wouters Bouwmaterialen voert een toonaangevend assortiment aan (af)bouwmaterialen, tegels, sanitair, kachels, natuursteen en bouwchemie. Zowel verkoop en levering aan particulieren, als voor bouwprojecten wordt met eigen vrachtwagens voorzien.


Handel  |  Retail

CRM, verkoop, inkoop, magazijn, financiële administratie, logistiek, showroom en shop

 

Avesqo is een distributeur van kennis- en support diensten op het gebied van biedt Video Conferencing. Ook via resellers worden video conference, audiovisuele oplossingen en integratie vraagstukken aangeboden.


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, magazijn, financiële administratie, logistiek

Legro is bekend als specialist in snijsystemen, paktafels en complete werkplekken. Zusterbedrijf Aldipro  Systems is specialist in presentatie systemen. Beiden zijn metaal-producerende bedrijven.
Handel  |  Productie

CRM, financiële  administratie, verkoop, inkoop, orderverwerking, voorraadbeheer en productie

Hermus International is een zeer breed georiënteerd transportbedrijf dat ook de mogelijkheid van op- en overslag biedt. Van AGF, bloemen en planten, tot containers Hermus International vervoert het door heel Europa en kan professionele opslag verzorgen op meerdere locaties in Nederland.Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer

 

Sweet&Gois de professionele verbinding tussen internationale
A-merkfabrikanten in fast moving consumer goods en de non-food retail. Sweet&Go richt zich op de lokale afnemers waarbij producten kunnen worden besteld via de website. Naast directe aflevering binnen Europa verzorgd Sweet&Go ook click-en collect.


Handel  |  Retail

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, financiële administratie en e-commerce

 

Bij Huisman Gemertkunt u terecht voor een groot scala aan bouwmaterialen, te bestellen per webshop, telefoon of aan de balie. Een groot assortiment in grote hoeveelheden zijn uit voorraad leverbaar met een bezorging in heel Nederland. Daarnaast ontwerpt, produceert en monteert Huisman Gemert complete hallen, loodsen, stallen en maneges.
Handel  |  Retail          

CRM, verkoop, inkoop,  voorraadbeheer en financiële administratie


DSA ICT Services & Software
is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van software aan het midden- en kleinbedrijf. DSA ICT is gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties en abonnementen. Naast Microsoft licenties wordt ook software van een groot aantal andere producenten, waaronder Adobe, Acronis, McAfee, Symantec en VMware geleverd.


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, projecten, financiële administratie, voorraadbeheer 

 

De  TBRM Group is een technologie gedreven investerings- en technisch / financieel adviesbureau dat hoogtechnologische bedrijven helpt groeien.Productie  |  Handel                       

CRM, verkoop, inkoop,  voorraadbeheer, productie en financiële administratie


Printadvise
levert en adviseert over bedrukt promotiemateriaal als flyers, poster, boeken etc. In Odoo worden alle order-, productie-, logistieke- en financiële afhandelingen verwerkt.   


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, projecten, financiële administratie, voorraadbeheer 

ELEO Technologiesprovide cutting-edge battery systems with a superior energy density to power a wide variety of electric applications. The advanced BProductieattery Management System and exceptional thermal management bring significant benefits to performance, safety and lifetime, while the unique modular concept makes it surprisingly affordable.

Handel  |  Productie

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie

 

Vitrite is een begrip in Zeeland. Het bedrijf bestaat sinds 1893. Per jaar maken ze miljoenen precisie componenten van metaal en kunststof voor halogeen- en xenon-lampen in auto's. Die enorme berg lampvoetjes is te danken aan met camera's uitgeruste robots en machines die meervoudige handelingen verrichten en tegelijkertijd de kwaliteit controleren.

Handel  |  Productie

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie


 

Formatecis a manufacturer of advanced ceramic and powder metallurgical components. In close cooperation with BASF and TNO, feasibility tests have been carried out for companies in various industries, resulting in Formatec being a leading producer of ceramic and metal parts for high-tech industries and exclusive consumer goods.


Handel  |  Productie          

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie

 

Egberts Rubber is sinds 1938, dé specialist in ontwerp, productie en vulcanisatie van rubber bekleding voor walsen, wielen, rollen en sleeves.

Tevens produceert Egberts Rubber technische vormartikelen van rubber, op basis van tekening of voorbeeld..

 

Productie

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, magazijnbeheer en productie

 

 TE Instruments  vervaardigt elementaire verbrandingsanalysatoren en aanvullende bemonsterings-systemen voor de analyse van vaste, vloeibare, gas- en LPG-matrices. Met een wereldwijd partnernetwerk biedt TE Instruments ondersteuning  in meer dan 50 landen.


Productie  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop,  productie, financiële administratie en voorraadbeheer  

   

BMair international heeft als marktleider binnen de markt van filteroverdruksystemen het doel om machinisten te allen tijde te voorzien van de schoonst mogelijke lucht.   In heel Europa wordt daar al 25 jaar lang geen enkele concessie in gedaan. 


Productie  |  Field service

CRM, verkoop, inkoop, Productie, voorraad beheer, administratie en field service

     

Ucamco (voorheen Barco ETS) is marktleider in PCB CAM en pre-CAM software, laser fotoplotters en direct imaging systemen. Met meer dan 1000 Laser fotoplotters en 5000 CAM systemen geïnstalleerd over de hele wereld produceert Ucamco Leading-Edge front-end toolsing oplossingen.


Productie  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, productie en service management
"With Odoo it is easier than ever before to analyse our data and link different aspects of our operations which helps us in defining and fine-tuning our strategy."
Jeroen Brink, Finance Director Quint
"It has been a exciting journey working with the team at B-informed over the last year. They have been excellent partners and very professional in all  our dealing. Odoo is powering Horkan's digital transformation and changing our business in every area. We have changed more in the last 9 months than the last 10 years."
John Horkan, CEO Horkans group


  

Hospitainer provides semi-permanent mobile hospitals which can be rapidly deployed. The mobile hospitals provide a robust solution for medical problems and safe medical environments in hard to reach areas.Productie  |  Projecten

CRM, orderverwerking, inkoop, projecten, magazijn en productie

 

PanPath produceert en levert producten voor de detectie van kanker-gerelateerde genetische merkers. Met een breed assortiment produceert men producten met een wereldwijd netwerk van distributeurs. Dit met een brede ervaring in antilichamen, detectie-systemen en moleculaire biologie.

 

Productie  |  Handel                        

CRM, financiële  administratie, productie, voorraadbeheer

 

Inter Modal Telematics  is een onafhankelijke telematica-oplossingspartner voor de tankcontainer- en ketelwagenindustrie. IMT is kwantitatief veruit de grootste leverancier van telematica-oplossingen voor de tankcontainersector.

 

Handel  |  Productie

CRM, orderverwerking, inkoop, magazijn en productie 

     

Ultrasun is een internationaal bedrijf dat zonnebankapparatuur levert aan de professionele markt over de hele wereld. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika en China is Ultrasun actief in meer dan 50 landen.
  

Handel  |  Productie

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie , logistiek, productie
"Many thanks for the ongoing support and active thinking and involvement in the project. Today was an important milestone, and despite the fact that we are not quite there yet, we can slowly but surely state that a very solid and good foundation is forming among our organization processes and business operations with Odoo."
Bart Schmitz, CEO PFM Group
"We vervingen 14 verschillende applicaties en verhoogden inkomsten overnacht met 10%."
Marc Peeters, General Manager Vending Division Sodexo


 

Expofital jarenlang de specialist in mobiele presentatiesystemen en beursmaterialen. Naast de order-, productie-, logistieke- en financiële afhandeling in Odoo wordt een volledige integratie met Magento
e-commerce voorzien.
Handel  |  Productie                                  

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraad- en productiebeheer

Legro is bekend als specialist in snijsystemen, paktafels en complete werkplekken. Zusterbedrijf Aldipro  Systems is specialist in presentatie systemen. Beiden zijn metaal-producerende bedrijven.
Handel  |  Productie

CRM, financiële  administratie, verkoop, inkoop, orderverwerking, voorraadbeheer en productie

Xilloc Medical levert patiënt specifieke implantaten om delen van het menselijk skelet te reconstrueren. Met het ontwerp en de engineering van individuele implantaten en protheses werkt Xilloc voortdurend aan de ontwikkeling en verfijning van nieuwe specifieke implantaatoplossingen.


Productie

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie en financiële administratie 

 

De  TBRM Group is een technologie gedreven investerings- en technisch / financieel adviesbureau dat hoogtechnologische bedrijven helpt groeien.Productie  |  Handel                       

CRM, verkoop, inkoop,  voorraadbeheer, productie en financiële administratie

ELEO Technologiesprovide cutting-edge battery systems with a superior energy density to power a wide variety of electric applications. The advanced BProductieattery Management System and exceptional thermal management bring significant benefits to performance, safety and lifetime, while the unique modular concept makes it surprisingly affordable.

Handel  |  Productie

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie

 

Vitrite is een begrip in Zeeland. Het bedrijf bestaat sinds 1893. Per jaar maken ze miljoenen precisie componenten van metaal en kunststof voor halogeen- en xenon-lampen in auto's. Die enorme berg lampvoetjes is te danken aan met camera's uitgeruste robots en machines die meervoudige handelingen verrichten en tegelijkertijd de kwaliteit controleren.

Handel  |  Productie

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie


 

Formatecis a manufacturer of advanced ceramic and powder metallurgical components. In close cooperation with BASF and TNO, feasibility tests have been carried out for companies in various industries, resulting in Formatec being a leading producer of ceramic and metal parts for high-tech industries and exclusive consumer goods.


Handel  |  Productie          

verkoop, inkoop, voorraadbeheer, Productie en financiële administratie

 

Science[&]Technology biedt R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. Zij zijn gespecialiseerd in het op de markt brengen van technologie binnen de volgende categorieën: Sensing and Control, Scientific Data Processing, Intelligent Applications en Technical Consulting.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, HRM, financiële administratie en projectenbeheer 

         

Quint Wellington Redwood (Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf dat zich richt op adviezen en opleidingen op gebied van het optimaliseren van IT intensieve processen. Met een wereldwijd netwerk en opdrachten in 49 landen en kantoren op 4 continenten is de dienstverlening grensoverschrijdend.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, marketing, verkoop, inkoop, financiële administratie, projecten en trainingen management 

   

De PFM Intelligence Group is een organisatie met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten. PFM levert, installeert en onderhoud Bezoekerstelsystemen en data analyses, Professionele drive-thru systemen en communicatie oplossingen.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, projectenbeheer, magazijn, productie en helpdesk 


Pebble Green Systemslevert en monteert zonnepanelen. Men biedt een compleet pakket aan  producten en diensten. B-informed ondersteunt met Odoo het gehele primaire proces van levering en montage.
Projecten  |  Handel

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, projecten en service management

"With Odoo it is easier than ever before to analyse our data and link different aspects of our operations which helps us in defining and fine-tuning our strategy."
Jeroen Brink, Finance Director Quint 
"It has been a exciting journey working with the team at B-informed over the last year. They have been excellent partners and very professional in all  our dealing. Odoo is powering Horkan's digital transformation and changing our business in every area. We have changed more in the last 9 months than the last 10 years."
John Horkan, CEO Horkans group


   

Lucio International is een bedrijf dat verlichtingsoplossingen aanbiedt, vooral in het Midden-Oosten.

Dit door het aanbieden van lichtarchitectuur en projecten, maar ook door het leveren van de bijbehorende producten. Handel  |  E-commerce  |  Projecten

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraad- en projectenbeheer, website

  

Hospitainer provides semi-permanent mobile hospitals which can be rapidly deployed. The mobile hospitals provide a robust solution for medical problems and safe medical environments in hard to reach areas.Productie  |  Projecten

CRM, orderverwerking, inkoop, projecten, magazijn en productie

 

English Garden Group ontwerpt en transformeert alle soorten buitenruimtes in Zuid Frankrijk. Vanuit het combineren van een passie voor planten en liefde voor kunst en design is men  geëvolueerd en gegroeid. Momenteel zijn drie bedrijven actief in ontwerp, verkoop en projectrealisatie.


Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie en financiële administratie Compliance & Forensic Services Caribbean is een onafhankelijk, deskundig en multidisciplinair onderzoeks- en adviesbureau.

Als een kwalitatieve en hoogwaardige full service aanbieder op het gebied van forensisch onderzoek en compliance wordt het Caribische gebied bediend.

Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, website
"Many thanks for the ongoing support and active thinking and involvement in the project. Today was an important milestone, and despite the fact that we are not quite there yet, we can slowly but surely state that a very solid and good foundation is forming among our organization processes and business operations with Odoo."
Bart Schmitz, CEO PFM Group
"We vervingen 14 verschillende applicaties en verhoogden inkomsten overnacht met 10%."
Marc Peeters, General Manager Vending Division Sodexo


         

Quint Wellington Redwood (Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf dat zich richt op adviezen en opleidingen op gebied van het optimaliseren van IT intensieve processen. Met een wereldwijd netwerk en opdrachten in 49 landen en kantoren op 4 continenten is de dienstverlening grensoverschrijdend.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, marketing, verkoop, inkoop, financiële administratie, projecten en trainingen management 

   

De PFM Intelligence Group is een organisatie met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten. PFM levert, installeert en onderhoud Bezoekerstelsystemen en data analyses, Professionele drive-thru systemen en communicatie oplossingen.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, projectenbeheer, magazijn, productie en helpdesk 

 

Science[&]Technology biedt R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. Zij zijn gespecialiseerd in het op de markt brengen van technologie binnen de volgende categorieën: Sensing and Control, Scientific Data Processing, Intelligent Applications en Technical Consulting.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, HRM, financiële administratie en projectenbeheer 

 

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt natuur & landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier . De implementatie betreft het beheer en de administratie van zo’n 10.000 donateurs, 5.000 vrijwilligers, en 9000 relaties.

 

Diensten  

CRM, financiële  administratie, ledenadministratie, giftenbeheer, evenementenbeheer

"With Odoo it is easier than ever before to analyse our data and link different aspects of our operations which helps us in defining and fine-tuning our strategy."

Jeroen Brink, Finance Director Quint 

"It has been a exciting journey working with the team at B-informed over the last year. They have been excellent partners and very professional in all  our dealing. Odoo is powering Horkan's digital transformation and changing our business in every area. We have changed more in the last 9 months than the last 10 years."

John Horkan, CEO Horkans group 


 

21theNetherlands organiseert al meer dan 15 jaar bedrijfsevenementen en incentives. Om een betere beheersing en integratie van de sales en realisatie-processen te kunnen verwezenlijken is Odoo gekozen om dit te ondersteunen. In een "natuurlijke" overgang is de bestaande software vervangen.

 

Diensten

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en projectenbeheer

 

Semiotic Labs elimineert ongeplande downtime over de hele wereld.  Semiotic Labs maakt gebruik van AI-gestuurde elektrische golfvormanalyse om een slim voorspellend onderhoudssysteem aan te bieden dat de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd tijd en geld bespaart.

 

Handel  |  Diensten  

CRM, voorraadbeheer, inkoop, Project beheer

 

Fiduciare Mosellan S.A.R.l. is een fiscaal adviesbureau gevestigd in Luxemburg dat gespecialiseerd is in klanten die werkzaam zijn in de binnenvaartsector. Voor zo’n 80 bedrijven wordt de boekhouding, document- en het scheepsmanagement verzorgd. 

 

Diensten

CRM, financiële  administratie, fleet management, documentenbeheer 


Devops Agile Skills Association (DASA) is een Amerikaanse Joint venture van Quint Wellington Redwood. DASA ontwikkelt en verkoopt trainingen op het gebied van Devops en Agile. Cursisten die een examen met goed gevolg afleggen worden gecertificeerd.


Dienstverlening

CRM en fnanciële administratie
"Many thanks for the ongoing support and active thinking and involvement in the project. Today was an important milestone, and despite the fact that we are not quite there yet, we can slowly but surely state that a very solid and good foundation is forming among our organization processes and business operations with Odoo."

Bart Schmitz, CEO PFM Group  

"We vervingen 14 verschillende applicaties en verhoogden inkomsten overnacht
 met 10%."


Marc Peeters, General Manager Vending Division Sodexo


 

Avesqo is een distributeur van kennis- en support diensten op het gebied van biedt Video Conferencing. Ook via resellers worden video conference, audiovisuele oplossingen en integratie vraagstukken aangeboden.


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, magazijn, financiële administratie, logistiek

 

HollandBIO vertegenwoordigt en verbindt de biotech bedrijven en is het kloppend hart van de life sciences sector. Met biotech innovaties van wereldniveau werkt HollandBIO een maatschappij waarin biotechnologie maximaal bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei.

Dienstverlening                             

CRM, financiële  administratie, ledenadministratie, evenementen, marketing


Printadvise
levert en adviseert over bedrukt promotiemateriaal als flyers, poster, boeken etc. In Odoo worden alle order-, productie-, logistieke- en financiële afhandelingen verwerkt.   


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, projecten, financiële administratie, voorraadbeheer 

 

English Garden Group ontwerpt en transformeert alle soorten buitenruimtes in Zuid Frankrijk. Vanuit het combineren van een passie voor planten en liefde voor kunst en design is men  geëvolueerd en gegroeid. Momenteel zijn drie bedrijven actief in ontwerp, verkoop en projectrealisatie.


Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie en financiële administratie 

 

Horkans is met 17 winkels en 
3 e-commerce websites de grootste winkelketen in tuin- en dier benodigd-heden in Ierland. Odoo ondersteunt  het gehele primaire proces van de kassa systemen in de winkels en de e-commerce webshops tot de financiële administratie en logistiek.

 

Retail  |  E-commerce 

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, e-commerce en kassa systemen

 

Sanitairkamer levert met twee fysieke winkels en een online platform alle bekende sanitair A-merken. Door de speciale afspraken met de groothandels en het rechtstreeks inkopen bij de fabriek wordt snel geleverd en kunnen prijzen tot wel 60 procent onder de adviesprijzen liggen.

Klantcase

Retail  |  E-commerce

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraadbeheer en
e-commerce

 

VHB Group vertegenwoordigt een aantal bedrijven op de menselijke en veterinaire markt. De gecombineerde ervaring en collegiale samenwerking maken ons tot de kennispartner voor bedrijven in de menselijke en veterinaire sector.


Retail  |  E-commerce

orderverwerking, inkoop, financiële administratie, voorraadbeheer kassa's en e-commerce

   

XXLhoreca Group bestaat uit drie afzonderlijke bedrijven in Nederland, Duitsland en Frankrijk. XXLhoreca is de 'one stop shop' voor professionele horeca-apparatuur en horecabenodigdheden.  Dit vanuit drie e-commerce websites. E-commerce


CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, e-commerce customer support
"With Odoo it is easier than ever before to analyse our data and link different aspects of our operations which helps us in defining and fine-tuning our strategy."

Jeroen Brink, Finance Director Quint 

"It has been a exciting journey working with the team at B-informed over the last year. They have been excellent partners and very professional in all  our dealing. Odoo is powering Horkan's digital transformation and changing our business in every area. We have changed more in the last 9 months than the last 10 years."

John Horkan, CEO Horkans group 


 

Senwell  is een house- & hotelware supermarkt met 3 vestigingen en ca. 50 kassasystemen dat zich richt op de verkoop van kwalitatieve en betaalbare producten aan hun klanten. Hun doel is  de one-stop oplossing voor house & hotelware producten te zijn.


Retail

Kassa systemen, CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, voorraadbeheer

   

Lucio International is een bedrijf dat verlichtingsoplossingen aanbiedt, vooral in het Midden-Oosten.

Dit door het aanbieden van lichtarchitectuur en projecten, maar ook door het leveren van de bijbehorende producten. 


Handel  |  E-commerce

CRM, financiële  administratie, inkoop, orderverwerking, voorraad- en projectenbeheer, website

  

Promofit is sinds 2006 de toonaangevende leverancier van   bedrukte relatiegeschenken, promotional gifts, give-aways en beursmaterialen ,

  Handel  |  E-commerce

CRM, orderverwerking, inkoop, financiële administratie, logistiek, e-commerce

  

Wouters Bouwmaterialen voert een toonaangevend assortiment aan (af)bouwmaterialen, tegels, sanitair, kachels, natuursteen en bouwchemie. Zowel verkoop en levering aan particulieren, als voor bouwprojecten wordt met eigen vrachtwagens voorzien.


Handel  |  Retail

CRM, verkoop, inkoop, magazijn, financiële administratie, logistiek, showroom en shop
"Many thanks for the ongoing support and active thinking and involvement in the project. Today was an important milestone, and despite the fact that we are not quite there yet, we can slowly but surely state that a very solid and good foundation is forming among our organization processes and business operations with Odoo."

Bart Schmitz, CEO PFM Group  

"We vervingen 14 verschillende applicaties en verhoogden inkomsten overnacht
 met 10%."


Marc Peeters, General Manager Vending Division Sodexo


 

Sweet&Go is de professionele verbinding tussen internationale
A-merkfabrikanten in fast moving consumer goods en de non-food retail. Sweet&Go richt zich op de lokale afnemers waarbij producten kunnen worden besteld via de website. Naast directe aflevering binnen Europa verzorgd Sweet&Go ook click-en collect.


Handel  |  Retail

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, financiële administratie en e-commerce

 

Bij Huisman Gemert kunt u terecht voor een groot scala aan bouwmaterialen, te bestellen per webshop, telefoon of aan de balie. Een groot assortiment in grote hoeveelheden zijn uit voorraad leverbaar met een bezorging in heel Nederland. Daarnaast ontwerpt, produceert en monteert Huisman Gemert complete hallen, loodsen, stallen en maneges.
Handel  |  Retail          

CRM, verkoop, inkoop,  voorraadbeheer, financiële administratie en e-commerce